Author Archives: admin

Afif Osmani – Festim Koxhaxhiku

Dasma islame Dita e Arafatit nga safija Jeta në Gurbet i përpunuar Liderëve Politikan Mbulesa oj muslimane Nëna në shtëpin e pleqërisë. nga safija Pëllumbi krahësjellës-këngë nga sulejman Ramazani po na vjenë

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Lamtumire moj Dynja – Elhame Kamberi

Lamtumire moj Dynja – Elhame Kamberi

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Afif Osmani – Allahun falenderojё

Allahun falenderojё Porosia e Muhammedit a.s Ylli i gjithёsisё Allahun falenderojё Pёr fёmijёt nё Palestin Dhimbje vetёm dhimbje Tё presin qellit ty martirёt Kur u nisёn pёr nё Haxh

Posted in Afif Osmani, audio | Tagged , | 1 Comment

Afif Osmani – Pendimi

Pendimi Pendimi Oh ju prinder Feja jonё ёshtё islami Ndihmo o Allah Kujdes Moter Profetit Muhamed a.s Recitim nga Ahmedi i Vogёl

Posted in Afif Osmani | Tagged , | 3 Comments

ilahi nga Ballkani – Balkan ilahileri (Makedonya)

ilahi nga Ballkani – Balkan ilahileri (Makedonya) Dr. Ubeydullah Sezikli-Dr. Abas Jahja Hicaz Kanun Taksimi Sehitski Rastanak Çou Prej Gjumit More Vlla O i  Nalti Perendi Ussak Keman Taksimi Jemi Ardhun Sallallah Rabbuna Mir Se Erdhe Ani Kur Njerzija Hüseyni … Continue reading

Posted in ilahi nga Ballkani | 5 Comments

Adem Ramadani

Fukaraja Fukaraja Fundi Im Nena Me Nje Sy Nje Ezan Dyve Na Thrret O Njeri O Gjynahqar Qaben Spari Kur E Pash Te Pagjeturit Ti Krenohu Me Shami

Posted in Adem Ramadani, audio | 200 Comments

Befrim Berisha

Ja Resulallah Ja Resulallah Nane moj Nane O vëlla ti më fal Ti je Rahman-Rahim Prindërit e mi O Allah Ti na Fal I lumtur T’jam Salawat derguesi: Muhammed Turbedari

Posted in audio, Befrim Berisha | 56 Comments

Adelina Jashari

Adelina Jashari Jetimi Mehammedi S.A. Selamun Selam Ha Allah ty te besojm Muslimane dua te jetoj Mirё se erdhё ramazan Dihmom o zotё Prinderit mi udhezo

Posted in Adelina Jashari, audio | 95 Comments

Mevludi dhe Ilahi në gjuhën shqipë

Mevludi dhe Ilahi në gjuhën shqipë

Posted in Mevlid | 126 Comments

Adem Ramadani

Adem Ramadani – Jetim me babё e nanё Shkurorёzimi Çane Kalaja Burrat e Sodit Hysen Aga Kurbeti Ugurolla Pajazit Be Djalё Brahim Pasha Selman Kadria

Posted in Adem Ramadani, audio | 226 Comments