Afif Osmani – Festim Koxhaxhiku

 1. Dasma islame
 2. Dita e Arafatit nga safija
 3. Jeta në Gurbet i përpunuar
 4. Liderëve Politikan
 5. Mbulesa oj muslimane
 6. Nëna në shtëpin e pleqërisë. nga safija
 7. Pëllumbi krahësjellës-këngë nga sulejman
 8. Ramazani po na vjenë
Continue reading
Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Lamtumire moj Dynja – Elhame Kamberi

Lamtumire moj Dynja – Elhame Kamberi

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Afif Osmani – Allahun falenderojё

Allahun falenderojё

 1. Porosia e Muhammedit a.s
 2. Ylli i gjithёsisё
 3. Allahun falenderojё
 4. Pёr fёmijёt nё Palestin
 5. Dhimbje vetёm dhimbje
 6. Tё presin qellit ty martirёt
 7. Kur u nisёn pёr nё Haxh

Continue reading

Posted in Afif Osmani, audio | Tagged , | 1 Comment

Afif Osmani – Pendimi

Pendimi

 1. Pendimi
 2. Oh ju prinder
 3. Feja jonё ёshtё islami
 4. Ndihmo o Allah
 5. Kujdes Moter
 6. Profetit Muhamed a.s
 7. Recitim nga Ahmedi i Vogёl

Continue reading

Posted in Afif Osmani | Tagged , | 3 Comments

ilahi nga Ballkani – Balkan ilahileri (Makedonya)

ilahi nga Ballkani – Balkan ilahileri (Makedonya)
Dr. Ubeydullah Sezikli-Dr. Abas Jahja

 1. Hicaz Kanun Taksimi
 2. Sehitski Rastanak
 3. Çou Prej Gjumit More Vlla
 4. O i  Nalti Perendi
 5. Ussak Keman Taksimi
 6. Jemi Ardhun
 7. Sallallah Rabbuna
 8. Mir Se Erdhe
 9. Ani Kur Njerzija
 10. Hüseyni Ney Taksimi
 11. Hüseyni (Gurgullon Lumi)
 12. Nihavend Ud Taksimi
 13. Nihavend Ibrahimi
 14. Bismillahi
 15. Neveser Tambur Taksimi
 16. I Madh Ti Je
 17. Rast Fina Yestbutul Iman
 18. Ussak Kemençe
 19. Zoti i Jonë
 20. Ver Gönlünü Mevlaya

Continue reading

Posted in ilahi nga Ballkani | 5 Comments

Adem Ramadani

Fukaraja

 1. Fukaraja
 2. Fundi Im
 3. Nena Me Nje Sy
 4. Nje Ezan Dyve Na Thrret
 5. O Njeri O Gjynahqar
 6. Qaben Spari Kur E Pash
 7. Te Pagjeturit
 8. Ti Krenohu Me Shami

Continue reading

Posted in Adem Ramadani, audio | 200 Comments

Befrim Berisha

Ja Resulallah

 1. Ja Resulallah
 2. Nane moj Nane
 3. O vëlla ti më fal
 4. Ti je Rahman-Rahim
 5. Prindërit e mi
 6. O Allah Ti na Fal
 7. I lumtur T’jam
 8. Salawat

derguesi: Muhammed Turbedari

Continue reading

Posted in audio, Befrim Berisha | 56 Comments

Adelina Jashari

Adelina Jashari

 1. Jetimi
 2. Mehammedi S.A.
 3. Selamun Selam
 4. Ha Allah ty te besojm
 5. Muslimane dua te jetoj
 6. Mirё se erdhё ramazan
 7. Dihmom o zotё
 8. Prinderit mi udhezo

Continue reading

Posted in Adelina Jashari, audio | 95 Comments

Mevludi dhe Ilahi në gjuhën shqipë

Mevludi dhe Ilahi në gjuhën shqipë
Continue reading
Posted in Mevlid | 126 Comments

Adem Ramadani

Adem Ramadani – Jetim me babё e nanё

 1. Shkurorёzimi
 2. Çane Kalaja
 3. Burrat e Sodit
 4. Hysen Aga
 5. Kurbeti
 6. Ugurolla Pajazit Be Djalё
 7. Brahim Pasha
 8. Selman Kadria

Continue reading

Posted in Adem Ramadani, audio | 226 Comments